top of page
Gedragswetenschapper vacature

Vacatures

Psycholoog / Orthopedagoog

Psycholoog / Orthopedagoog

Taakomschrijving

Ben jij orthopedagoog of psycholoog en ben je op zoek naar meer verdieping?

Dan is deze baan echt iets voor jou!

Jouw baan bij STERK is tweeledig. Enerzijds ga je aan de slag in het werkveld, anderzijds volg je een tweejarig opleidingstraject. Hoe dit er precies uitziet vertellen we hieronder.

 

In het werkveld ben je dagelijks bezig met het uitvoeren van diagnostiek en behandeling. Je doet dit onder supervisie van onze orthopedagoog-generalist of GZ-psycholoog.

Als het gaat om diagnostiek maak je o.a. het onderzoeksplan, voer je zelfstandig de testbatterij uit en schrijf je, onder supervisie van de orthopedagoog-generalist, een integratief beeld. Gedurende dit proces ben je het aanspreekpunt voor de cliënt en diens ouders.

 

Als behandelaar ben je onderdeel van een multidisciplinair team. We hechten veel waarde aan overleggen met elkaar, want “Samen staan we STERK”. Samen bepalen we de koers en bekijken we welke behandeling passend is bij van de hulpvraag van de cliënt. De kwaliteit van onze zorg is hoog. We werken resultaat gestuurd. Dit zorgt ervoor dat de zorg aan onze cliënten van een goede kwaliteit is en blijft; Meten = Weten!

 

Naast het opdoen van werkervaring willen we ook investeren in een STERK fundament. Om dat te realiseren neem je, naast jouw werk in de praktijk, ook deel aan een tweejarig opleidingstraject. Het opleidingstraject bestaat uit een basisopleiding Cognitieve Gedragstherapie; een scholing in het toepassen van de meldcode; een systemische opleiding Geweldloos verzet en Verbindend gezag en een basiscursus in het diagnosticeren en behandelen van kinderen met ASS en ADHD.

 

Het gehele traject wordt begeleid door jouw supervisor. We doen dit op verschillende manieren. Te denken valt aan supervisie, intervisie en individuele werkbegeleiding. Hoe dit voor jou er precies uit zal gaan zien bepalen we in overleg met jou. Elk mens heeft namelijk andere behoeftes. Net als de hulp aan onze cliënten voert maatwerk immers ook hierbij de boventoon!

 

Het behandelteam van STERK is klein. Samenwerken is van cruciaal belang om de beste zorg te kunnen bieden aan onze cliënten. In dit kader verwachten wij van jou dat je kritisch bent naar jouw persoonlijk handelen en naar dat van het team. Je bent in staat jouw bevindingen op een constructieve manier te delen, waardoor je bijdraagt aan een STERK proces van continu leren.

Functie-eisen

Psycholoog / Orthopedagoog

Functie-eisen

• Je hebt een afgeronde relevante WO-opleiding

• Je bent SKJ geregistreerd

• Je hebt de wens jezelf verder te ontwikkelen als zorgprofessional

• Je bent stressbestendig en flexibel

• Het hebben van een aantekening diagnostiek is een pré

• Je bent een teamspeler met een proactieve en positieve instelling

Psycholoog / Orthopedagoog

Ons aanbod

• Een uitdagende functie in een klein en hecht team waar samenwerken centraal staat.

• Beloning conform CAO Jeugdzorg salarisschaal 10. Het salaris bedraagt maximaal € 5.389,91 bruto per maand op basis van 36 uur per week.

• Een dienstverband voor twee jaren voor 0,8 FTE. 

• Flexibele omgang met verlof en vakanties

• Financiële extra’s zoals o.a. een 13e maand, vakantiegeld en een belastingvrije eindejaarsbonus.

• Uitstekende primaire, secundaire en tertiaire arbeidsvoorwaarden.

• Een tweejarig opleidingstraject, maar ook  na het opleidingstraject ruime ontwikkelingskansen: veel mogelijkheden voor groei en opleiding om het beste uit jezelf te halen!

Psycholoog / Orthopedagoog

Onze organisatie

STERK voor kind én gezin is een jeugdzorginstelling voor kinderen en jeugdigen tussen de 6 en 18 jaar. We bieden behandeling, begeleiding en diagnostiek aan een brede doelgroep. Ook hebben we een afdeling die specialistische zorg aan thuiszitters biedt. Wat we ook doen; Het uitgangspunt is dat we maatwerk bieden!

 

STERK is een jonge instelling die de ambitie heeft te groeien in Zuid-Limburg. We zijn daarom trotse deelnemer van Initiatief Jeugdhulp Zuid-Limburg (IJZ).

Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.sterkvoorkindengezin.nl

Solliciteren

Ben je enthousiast?

Stuur dan je motivatiebrief en CV vóór 07-08-2024 naar Thanee van Hulst via info@sterkvoorkindengezin.nl

 

Heb je vragen of je wil je meer weten over deze vacature? Neem contact op met Thanee van Hulst via thaneevanhulst@sterkvoorkindengezin.nl of +31 6 22 38 59 17.

Functie
bottom of page